به گزارش مشرق، تراکتورسازی تبریز پیش از آغاز هجدهمین دوره رقابت های لیگبرتر به مزایده گذاشته شد تا به بخش خصوصی واگذار شود. مالک باشگاه گسترش فولاد تبریز تنها خریدار باشگاه قدیمی فوتبال ایران بود تا محمدرضا زنوزی تبدیل به شخص اول این باشگاه شود.
زنوزی که به واسطه حضور در هلدینگ های بازرگانیاش تصمیم به انتخاب مدیرعامل برای تیمش گرفت عباس الیاسی مدیرعامل سابق این تیم را که نقش پررنگی در خصوصی سازی باشگاه تراکتور داست در سمت خود ابقا کرد تا با حضور وی بتواند کارهای اداری را پیش ببرد.
تغییرات در تراکتورسازی در تمام سطوح بود و چارت فنی-اجرایی این باشگاه تا حدود زیادی با قراردادن مدیر سازمان فوتبال تراکتورسازی تغییر کرد. مالک تراکتورسازی، رضا مهاجری را در این پست قرار داد تا سرمربی فصل گذشته پدیده اقدام به جذب بازیکنان مدنظر داخلی کند و زنوزی با فراغ بال سراغ مربی خارجی و ریخت و پاش هایش با دلار برود.
زنوزی جان توشاک را در راس کادرفنی تیمش قرار داد تا بازیکنان جدید زیر نظر ستاره اسبق لیورپول و سرمربی سابق رئال مادرید تمرین کنند.
در روزهایی که جان توشاک در حال برنامه ریزی تمرینات پیش فصل تراکتورسازی بود عباس الیاسی پس از نشست با محمدرضا زنوزی از سمت مدیرعاملی این باشگاه کنار رفت تا به عنوان رئیس هیات مدیره فعالیت کند. هیات مدیره ای که در فاصله ای کمتر از یک ساعت جانشین الیاسی را مشخص کرد تا صادق درودگر دوست صمیمی و همکار امور بازرگانیاش در این پست حضور پیدا کند.
حضور اشکان دژاگه و مسعود شجاعی در تراکتورسازی تبریز سبب شد تا زنوزی نشان دهد هیچ ابایی از ریخت و پاش دلار برای اسم و رسمدار کردن خود به عنوان مالک تراکتورسازی ندارد. وی که محبوبیت زیادی بین مردم تبریز و هواداران تراکتورسازی پیدا کرده با برخی درخواست های صادق درودگر مخالفت کرد تا دوست صمیمی اش ترجیح دهد از سمت مدیرعاملی استعفا داده و تنها به عنوان مشاور اقتصادی زنوزی در تراکتور باشد.
درودگر قبل و بعد از باخت سه بر صفر تراکتورسازان مقابل استقلال تهران در هفته سوم رقابت های لیگ برتر جلسات متعددی را با محمدرضا زنوزی در تهران و تبریز برگزار می کند تا بتواند اختیارات بیشتری را برای اداره باشگاه بگیرد. موضوعی که مورد موافقت زنوزی قرار نمی گیرد و زنوزی اعلام می کند تمام امور تصمیم گیری باید زیرنظر وی انجام شود.
کسب اطلاع کردیم مدیرعامل پیشین تراکتورسازی خواستار اختیاراتی برای اضافه کردن چند بازیکن به تیم و حتی جابجایی سرمربی شده اما مالک باشگاه با درخواست های وی موافقت نکرده و در نهایت طرفین برای ادامه همکاری با یکدیگر به توافق نرسیدند.
همین امر سبب می شود تا درودگر یک روز قبل از استعفایش به زنوزی اعلام کند ادامه همکاری با وی به عنوان مدیرعامل میسر نیست. مالک تراکتورسازی نیز با این درخواست موافقت می کند اما از درودگر می خواهد تا به همکاری اش با وی در امور اقتصادی ادامه دهد.
از طرفی علیرضا اسدی دبیرکل پیشین فدراسیون فوتبال چند روز پیش از استعفای درودگر به عنوان عضو هیات مدیره انتخاب می شود تا بلافاصله پس از رفتن درودگر به عنوان مدیرعامل باشگاه از سوی هیات مدیره تراکتورسازی انتخاب شود.
وی که در دوران حضورش در فدراسیون فوتبال درگیری های لفظی شدیدی با کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی پیدا کرده بود نتوانست به فعالیت خود ادامه دهد و مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال مجبور شد بین کی روش و اسدی یکی را انتخاب کند که پیرمرد چشم آبی انتخاب فدراسیون فوتبال بود.
حال باید دید اسدی چه کمکی به بهبود جایگاه تراکتورسازی تبریز که در سه هفته ابتدایی لیگ برتر تنها دو امتیاز کسب کرده است خواهد کرد تا پرشورها بار دیگر مشکلات خود را زیر سایه موفقیت تراکتورسازی تبریز فراموش کنند.
اسدی که سابقه پوشیدن پیراهن تیم جوانان فوتبال ایران را در کارنامه فوتبالی دارد در حالی به عنوان مدیرعامل تراکتورسازی انتخاب شد که محمدرضا زنوزی یکی از دوستان صمیمی کارلوس کی روش در فوتبال ایران شده است. رفاقتی که کمک زیادی به حضور وی به عنوان یکی از اسپانسرهای تیم ملی در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه شد.
کسب اطلاع کردیم که به واسطه دوستی نزدیکی که بین کی روش و زنوزی وجود دارد، اسدی نیز در جایگاه و موقعیت جدی به یک دوست نزدیک برای کی روش و تیم ملی تبدیل خواهد شد تا همچنان حمایت از تیم ملی ایران وجود داشته باشد.